Entreprenør klarer stort og småt entreprenørarbejde​

Står du over for større entreprenøropgaver eller kloakproblemer, kan vi hos Entreprenør Erik Frederiksen ApS udføre arbejdet for dig. Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, så kan vi hjælpe dig. 

Med mere end 14 års erfaring som entreprenør har vi den rette viden og kendskab til branchen, så du kan få det resultat, du ønsker. Vores virksomhed er beliggende i Kalundborg, men vi har også mange kunder i Slagelse, Holbæk og omegn.

Vi udfører alt inden for entreprenør- og kloakarbejde, herunder:

Få et uforpligtende tilbud

Entreprenørarbejde for alle

Som entreprenør udfører vi alle former for entreprenørarbejde, herunder arbejde med kloakker. Vi kan blandt andet etablere kloakanlæg og udbedre de skader, der end måtte komme på din kloak.

Til større entreprenøropgaver har vi en række faste samarbejdspartnere, som assisterer os, når vi for eksempel skal lave nybyggerier, tilbygninger og større udgravningsarbejde. Vi har mange års erfaring med vores samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi kan stå inde for det arbejde, de udfører.

Et entreprenørfirma, du kan stole på

Når du skal bruge en entreprenør, er det ofte til større og mere omfangsrige opgaver. Med store projekter er det vigtigt, at du vælger en entreprenør, hvor dit projekt er i trygge hænder. Vælger du at benytte os, er det lige netop det, du får.

Vi sørger for at tage hånd om dit projekt, så du får det ønskede resultat. Vi går meget op i godt håndværk, og at løsningerne skal være i orden. Du får derfor en entreprenør, der sætter en ære i god kvalitet. Vi er derfor den rette løsning for dig, når du ønsker et flot og holdbart resultat.

Hvad koster en entreprenør?

Vores priser varierer fra kunde til kunde. Din pris vil tage udgangspunkt i, hvad det er, du skal have lavet. Der kan for eksempel være forskel i prisen, alt efter om vi skal hjælpe med en tilbygning, eller vi skal hjælpe med en TV-inspektion.​

​Uanset hvad du skal have lavet, står vi dog klar med en god løsning, der passer til lige præcis din situation. Du får en entreprenør, der har prøvet lidt af hvert. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe med dit projekt.

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt. Her kan vi komme med et bud på, hvor stort omfanget af opgaven er, og hvor meget det vil komme til at koste dig at få vores entreprenører til at klare opgaven for dig. Du kan derfor få en pris, inden vi går i gang med din opgave.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en entreprenør til at udføre dit næste byggeprojekt, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 59 50 75 31 for et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til vores e-mail erik@ent-erik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.