Jordarbejde har vi stor erfaring med

Skal du have hjælp til en form for udgravning? Så kan vi hos Entreprenør Erik Frederiksen ApS hjælpe dig. Vi har mere end 14 års erfaring som entreprenør, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver inden for jordarbejde. Vi står primært til rådighed hos kunder i Kalundborg, Holbæk og Slagelse, men kommer også gerne uden for disse områder.

Når man skal foretage en udgravning, er der meget, der skal tages højde for. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp fra en erfaren entreprenør. Der er eksempelvis nogle særlige regler og krav i Byggeloven og Bygningsreglementet, som skal overholdes ved enhver nybygning eller tilbygning. Disse retningslinjer har vi helt styr på, og vi overholder dem naturligvis altid til fulde.

Vi tilbyder forskellige former for jordarbejde

Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille. Vi bruger vores mangeårige erfaring til at løse enhver form for jordarbejde. Vi står altid gerne for både planlægning og udførelse, og vi garanterer dig et holdbart og veludført resultat. Nogle af vores primære arbejdsområder inden for gravearbejde er udgravning til:

  • ​Industrihaller
  • ​Renseanlæg
  • ​Veje og pladser
  • Og meget andet

Vi sørger for at opfylde alle krav til byggelinjer, afstande til veje og nabo og andre gældende regler. Derudover tager vi altid hensyn til både el- og kommunikationsledninger, som eventuelt ligger i jorden, hvor der skal graves. Du kan med andre ord trygt lade os udføre jordarbejde for dig.

Få et godt og uforpligtende tilbud på jordarbejde 

Er du interesseret i at høre mere, eller har du brug for professionel rådgivning og vejledning? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til dit projekt. 
Ring på telefon   59 50 75 31 eller send en mail til erik@ent-erik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kontakt os og hør mere