TV inspektion af kloak på privat grund

Hos Entreprenør Erik Frederiksen tilbyder vi som autoriseret kloakmester mindre TV inspektioner i forbindelse med forsikringsskader på private kloakker i Slagelse, Kalundborg, Holbæk og omegn. 

Er der opstået et brud på kloaksystemet? Så er det med TV inspektion muligt at få en præcis lokation på hvor problemet befinder sig, samt hvilket problem der er tale om. På den måde kan vi derfor finde frem til den reparation, der er den bedste løsning til det konkrete problem, og udbedre det uden at hele kloaknettet skal graves op.

Med TV inspektion kan følgende problemer i kloakken identificeres og løses:

  • Brud eller fejl på kloaknet
  • Svigt og forstoppelse i kloakken
  • Rotter og rotteskader 
  • Indgroede rødder

Vi har mange års erfaring og kan tage hånd om hele forsikringsskaden, såfremt det er nødvendigt. Med vores professionelle udstyr kan vi stå for alt lige fra spuling af klokken til udbedring af skaden. Derudover varetager vi også kontakten til dit forsikringsselskab. 

Vi udbedrer med andre ord alle former for skade på din kloak på privat grund. 

Få et godt tilbud

Derfor skal du vælge os:

Vi har det moderne og professionelle udstyr, der skal til for hurtigt at lokalisere fejl og skader ved hjælp af TV inspektion samt efterfølgende udbedre dem. Det er en stor fordel at gøre det på denne måde, således at problemet ikke bliver for omkostningstungt.

Vi tilbyder et højt kvalitetsniveau og yderst konkurrencedygtige priser på vores TV inspektion og andet kloakarbejde. Vores erfaring og ekspertise inden for branchen sikrer, at du får en pålidelig og effektiv løsning, der holder i lang tid. Vi sætter en ære i vores arbejde og stræber altid efter at levere fremragende resultater, uanset om opgaven er stor eller lille.

Ved at vælge Erik Frederiksen til dine kloakbehov kan du være sikker på, at du får en professionel service, der opfylder dine forventninger. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe dig med dine kloakudfordringer.

Få et uforpligtende tilbud på TV inspektion af din kloak

Har du problemer med kloakken, og skal du have foretaget en TV inspektion for at lokalisere problemet, eller har du en forsikringsskade, der skal varetages, hører vi meget gerne fra dig.
Du er velkommen til enten at kontakte os på telefon 59 50 75 31 eller ved at skrive til vores e-mail erik@ent-erik.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og hør mere